Sinterklaas vieren? De beste artiesten voor jouw Sinterklaas event!

Sinterklaas vieren? De beste artiesten voor jouw Sinterklaas event!

Hoewel we nog volop genieten van de zomerse dagen, is het nooit te vroeg om te beginnen met de voorbereidingen voor de Sinterklaasperiode! Bij Jan Vis Entertainment hebben we een fantastisch aanbod aan Sinterklaas-entertainment voor jong en oud. Dit jaar brengen Feestpiet Fabio, Fenna Ramos, Sint & Friends, Pim & Pom en Monique Smit de magie van Sinterklaas tot leven met hun optredens en interactieve shows. 

 

Feestpiet Fabio
De leukste Feestpiet van Nederland én Spanje! Ieder kind kent zijn liedjes, want op internet is hij al meer dan 10 miljoen keer bekeken! Ieder jaar komt Feestpiet Fabio naar Nederland om elk Sinterklaasfeest op zijn kop te zetten! Van intocht tot clubmiddag, van dorpsfeest tot pakjesavond; Fabio maakt er een ouderwets gezellig feest van! Tijdens deze 20 minuten durende tape-act wordt er driftig meegedanst, gezongen en gesprongen op de coole hits van deze grappige Pieterbaas! Mag hij bij uw huisje of evenement ook niet voorbij rijden?  

 

Sint & Friends
Met de leukste sinterklaashits tourt Sint & Friends langs bedrijven, intochten en events met de allerleukste sinterklaasshow van Nederland: Sint & Friends Live! De Sint & Friends sinterklaasshow is een 75 minuten durend totaalpakket met een voorprogramma, ontvangst van Sint & Pieten en een meet & greet. Het is een muzikale, interactieve en energieke show waarbij stilzitten niet tot de mogelijkheden behoort. Daarmee ben jij als organisator compleet ontzorgd om er een geweldig sinterklaasfeest van te maken.

 

Fenna Ramos
Fenna Ramos, de geliefde kinderentertainer, is een enorme hit bij zowel jong als oud en dat zul je ook zien én horen tijdens een optreden van Fenna Ramos op jouw evenement. Haar bekende nummers van TV zorgen er gegarandeerd voor dat alle kinderen mee zullen zingen en dansen. Voor de Sinterklaas periode zal Fenna, op aanvraag, een aantal speciale Sinterklaashit toevoegen aan haar set.

 

Pim & Pom
Het is feest! Pim & Pom kunnen niet wachten om de Sint-minishow te starten en stellen zich graag voor tijdens het openingslied. Pim de ondeugende en Pom de wijze zorgen voor een interactieve, grappige en kleurrijke show dat helemaal in het teken staat van een Sint-Tastisch feest. Wel kunnen de twee de hulp van het publiek goed gebruiken. Het decor is geheel in de sfeer van de bekende tv-series, film en boeken, met een feestelijk Sinterklaasthema. Na de minishow mogen de bezoekers Pim & Pom een high poot en knuffel geven. Vergeet natuurlijk de mooie foto niet. Ook krijgen alle bezoekertjes een leuke verrassing mee voor thuis. Deze interactieve ervaring zal je altijd bijblijven en is voor jong en oud! Pim & Pom – Feest! Minishow + meet & greet wordt gespeeld met handpoppen die door de acteurs vrolijk tot leven worden gebracht. De doelgroep is vanaf 2 jaar en ouder.

De minishow duurt +/- 15 minuten en heeft direct aansluitend de meet & greet.  

 

Monique Smit
Speciaal voor het grootste kinderfeest van Nederland heeft Monique Smit een spetterend Sinterklaas-optreden voorbereid! Sinterklaas is namelijk de grootste fan van de (kinder)liefjes van Monique en steekt dit niet onder stoelen of banken.
In het speciaal voor deze show (á ongeveer 35-40 minuten) gemaakte 'Grote Liedjesboek van Sinterklaas' zit een speciale bief van Muziekpiet. Hij vraagt Monique om de wens van Sinterklaas in vervulling te laten gaan en samen met de kinderen deze gezelligste dag(en) van het jaar vieren. 
Al bladerend door het Grote Liedjesboek komen de grootste Sinterklaas-klassiekers aan bod, maar mogen natuurlijk ook liedjes van '2 Kleine Kleutertjes', Kleuterpop en de Sinterklaas-hit met haar broer Jan Smit niet ontbreken! Lukt het Monique om samen met de kinderen de favoriete liedjes van Sinterklaas ten gehore te brengen en er één groot feest van te maken?